Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Utilaje agricole in leasing, cu esalonare pana la 7 ani

utilaje-agricole-in-leasing-cu-esalonare-pana-la-7-ani

Impuls-Leasing Romania IFN SA, unul dintre liderii pietei locale de leasing, a lansat un produs financiar destinat finantarii achizitiilor de autovehicule, utilaje si echipamente specifice afacerilor din domeniul agricol. Agroleasing este rezultatul colaborarii dintre compania de leasing si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD).


La inceputul acestui an, BERD a acordat Impuls-Leasing un imprumut de 7 milioane de euro pe o perioada de 7 ani, destinat finantarii intreprinderilor cu profil agricol si IMM-urilor. Agroleasing poate fi accesat de persoane juridice care desfasoara activitati economice in agricultura, inclusiv de catre asociatii agricole sau familiale. Pot fi achizitionate deopotriva tractoare, combine, semiremorci, ca si o gama foarte larga de masini si echipamente agricole.

"Acest produs financiar beneficiaza de o dobanda scazuta de 7,9%, precum si de o mare flexibilitate in ceea ce priveste graficul de plati. Acesta este convenit cu fiecare client in parte, in functie de specificul afacerii sale, mai exact de sezonalitatea fluxului de lichiditati. Putem astfel ajunge la doar doua plati pe an, efectuate in momentele cele mai convenabile pentru client", afirma directorul deneral al Impuls-Leasing, Razvan Diaconescu.

Alte caracteristici ale Agroleasing includ avansul de minimum 10% din valoarea finantata si valoarea reziduala de 1%. Perioada maxima pe care pot fi esalonate platile este de sapte ani.

"Ultimii ani ne-au aratat ca e bine sa fim prudenti in previziuni, dar cred totusi ca pana la sfarsitul lui 2011 vom avea cel putin 20 de clienti pentru Agroleasing si vom finanta active de peste 1 milion euro. Suntem departe de euforia din trecut, dar, in conditiile actuale, agricultura este unul din domeniile aflate pe val", a conchis oficialul Impuls- Leasing.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Infiintata in decembrie 2006, Impuls-Leasing Romania IFN SA este filiala romaneasca a companiei elvetiene Impuls Leasing International AG, avand drept unic finantator de grup Raiffeisenlandesbank Oberoesterreich AG. Compania are un numar de peste 100 de angajati in cele opt filiale (Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoara).

In prima jumatate a anului curent Impuls-Leasing a incheiat contracte in valoare totala de peste 52 milioane de euro, aproape cat in intregul an precedent, si estimeaza ca la finalul anului 2011 se va situa in top cinci companii de leasing din Romania. Acest proiect este parte a unui facilitati cadru dezvoltata cu asistenta Uniunii Europene. Impuls-Leasing Romania IFN SA este membru al Asociatiei Societatilor Financiare ALB din anul 2008.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 7 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016